Kézilabda

2016.02.12. 19:54

Magyar Kupa: döntősök a fehérvári lányok

Békéscsaba - A Magyar Kupa négyes döntőjébe jutott a Fehérvár KC csapat a Békéscsabán kiharcolt döntetlennel.

Káldor András

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE-Fehérvár KC 27-27 (15-12)

Még egy szabad hely volt a Magyar Kupa négyes döntőjében pénteken este, és erre két csapat, az Békéscsaba valamint a Fehérvár KC gárdái pályáztak. A fehérváriak számára, ha nem is hét, de öt szűk esztendő kellett ahhoz, hogy idáig eljussanak. A negyeddöntő sorsolása után reménykedhettek Bakó Botond tanítványai, hogy a 2011-ben begyűjtött bronzérmet jó esetben megismételhetik, hiszen a Csaba otthonában a legutóbbi bajnokit tizenhárom góllal nyerték meg. Nem vitás megszenvedett az FKC ezért a továbbjutásért, mivel a szünetben még három gól volt a vendéglátók előnye, ám a döntetlen esetén már azonos osztályú csapatok esetén a vendégcsapat jut tovább, azaz a négyes döntő résztvevője a Fehérvár KC lesz, és csatlakozott a Győri Audi ETO KC, a Ferencváros és az Érd együtteseihez.

- A továbbjutásnak örülök, de a csapat játékával nem vagyok elégedett. Csak a második félidőben pörögtünk kellő hőfokon. Ezt a párharcot a mérkőzés elején kellett volna eldöntenünk, de mi pont az ellenkezőjét csináltuk - mondta a lefújás után Bakó Botond az FKC vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!