Kézilabda

2015.03.25. 14:29

Ismét nyert az Alba Regia KSE

Székesfehérvár - Az NB I/B-s férfikézilabda-bajnokságban az Alba Regia KSE idegenben győzött a Vecsés ellen.

Matók János

Vecsés SE - Alba Regia KSE 26-27 (13-18)

Vecsés, vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs.

A találkozón a vendégek - Pulai Paár (6), Csóka (1), Schneider (4), Vasvári (2), Szabó (6), Bősze (3), csere: Varga B, Nahaj (kapusok), Gyimesi (4), Dreska, Venczel (1), Kónya, Molnár, vezető-edző: Molnár Csaba - repülőrajtot vetek, taktikailag alaposan meglepték a hazai csapatot, és ez eredményezte, hogy a 12. percben már 9-0-ra vezettek a fehérváriak.

A 20. percben az addig kiválóan védő Pulait teljes erőből fejbe dobták, ennek következtében a kapus agyrázkódást szenvedett. Ez kissé megzavarta a fehérvári együttest, és a hazaiak 5 gólra megközelítették őket a szünetre. A második félidőben óriásit küzdöttek az albás játékosok, akik Varga kapus jó teljesítményének is köszönhetően nem engedték közel a vecsésieket. Végül a szoros küzdelem után a vendégek örülhettek, a csapat szempontjából nagyon fontos két pont megszerzésének. A mérkőzésen mutatott teljesítményéért dicséret illeti az Alba Regia KSE összes játékosát, a fiúk igazi csapatmunkát mutattak be. Az Alba szombaton 18 órakor a Százhalombattát fogadja a VOK-ban, az is egy megnyerhető meccs lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!