Kézilabda

2015.10.20. 15:12

Parázs rangadót nyert az FKC

Székesfehérvár – Nem csupán megyei rangadót, de a női kézilabda NB II csoportrangadóját is vívta a Fehérvár KC II és a Gárdony-Pázmánd NKSE.

Ferencz Balázs

FKC II–Gárdony-Pázmánd NKSE 28-27 (15-14)

FKC II: Leiner, Hernádi (kapusok), Rózsás 2, Utasi, Járossy 2, Dömötör 1, Hudra 6, Pálfi, Piller 2, Kovács D. 5, Rideg, Kolics 4, Bocska 6, Udvaros, Leszkován, Novák.

Gárdony: Kiss O., Szendrei R. (kapusok), Besszer D., Gránitz P., Czakó K., Elek F., Pintér A. 1, Szép L., Flesser D. 3, Madár G. 2, Pádár M. 8, Köllő K. 2, Sastyin E. 2, Pesti Zs., Becséri A. 5, Gyebróczki Z. 4.. Edző: Németh Helga–Pánczél Barabás.

Az NB II 6. fordulójában az élmezőnyben tanyázók találkoztak a Köfém csarnokban. A vendégek kezdtek jobban. A 7. percben 1-4 volt az állás, aztán szép lassan felzárkóztak a vendéglátók, a 24. percben pedig át is vették a vezetést. A szünetre a fehérváriak vonulhattak egygólos előnnyel. Fordulás után fej-fej mellett haladtak a felek, majd a gárdonyiak három góllal megléptek, de nem tudták tartani az előnyt. A Deli Rita vezette FKC felzárkózott és egy izgalmas végjátékban, szoros csatában bizonyult jobbnak. A junioroknál a Gárdony 25-23-as sikert aratott a fehérváriak felett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!