Kézilabda

2015.10.06. 09:43

Saját magukat verték meg: negyedik bajnoki mérkőzésén is pont nélkül maradt az Alba Regia KSE

Székesfehérvár – A férfi kézilabda NB I/B 4. fordulójában a fehérvári alakulat a Csurgó U23-as együttesét fogadta vasárnap este.

Krebsz András

Alba Regia KSE – Csurgói KK U23
25-26 (11-14).

Videoton Oktatási Központ, 50 néző, vezette: Felhő, Öcsi.

Alba Regia PULAI – Tolnai 2, Gyimesi 6, VÖRÖS 4, PATKÓS 8(2), Csóka 2, György 1. Csere: Bárdos 1, Venczel, Vasvári 1. Vezetőedző: Károlyfi Viktor.

Gyimesi Máté gólja és gólpassza nyitotta a találkozót, de nem sikerült ellépni a csurgói fiataloktól, a 22. perc legvégén először mutatott vendég előnyt az eredményjelző. Csapkodóvá vált a játék, Kovacsics Ferenc két leindulás gólja mínusz háromnál találta a vendéglátót, ami a szünetig ki is tartott.

Fordulás után nyolc perc alatt ledolgozta hátrányát az ARKSE, 17-17-nél azonban a hosszú gólcsendet Tóth Károly bombája tört meg. Fontos helyzetben Tolnai Péter két lerohanást is elrontott, ám Patkós Péter nyolcadik találata már fehérvári vezetést eredményezett. Az utolsó percben háromgólos hátránynál hajrázott az Alba, de a hazaiaknak nem sikerült az egyenlítés.

Ismételten saját magunkat vertük meg, rengeteg hibát vétettünk egyszerű helyzetekben is – mondta Károlyfi Viktor a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!