Simon László kormánymegbízott jegyzete - Miben segíthetünk?

2017. január 12., 11:39 forrás: Fejér Megyei Kormányhivatal
komment
A kedves olvasó láthatja, hogy nem a megszokott, cikkekkel megtöltött Ablak rovatot tartja a kezében. A mostani melléklet talán nem annyira színes, fotókkal ellátott, mint általában ez a rovat, de olyan információkat tartalmaz, amire a mindennapokban szükség lehet.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Érdemes akár félretenni, megőrizni és elővenni, ha ügyintézésre kerül sor, de természetesen kormányhivatalunk, járási hivatalaink elérhetősége internetes oldalunkon továbbra is megtalálható.

Az elmúlt héten már hírt adtunk róla, hogy január 1-ével megváltozott a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezeti felépítése. Erősödtek a járási hivatalok, ahol még több ügyet lehet intézni mostantól. Megyei szintről számos elsőfokú feladat-, és hatáskör a járásokhoz került, a Székesfehérvári Járási Hivatalban 2017. januártól 6 főosztály várja az ügyfeleket.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Főosztályai között új az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály, ami a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Fejér megyei kirendeltsége Fejér Megyei Kormányhivatalba integrálása során jött létre. Ezen kívül több főosztály elnevezése változott az összevonások, átalakítások következtében.

Ezzel a rendhagyó Ablak összeállítással szeretnénk megmutatni önöknek, jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, milyen az új kormányhivatali szervezet. Ezentúl is a kormányablakokban és a környezetükben működő járási hivatalokban intézhetik ügyeiket, a már megszokott helyszíneken, elérhetőségeken.

A kormányhivatal működésének szemlélete nem változott. Kérdésünk önök felé, ha találkozunk, ezentúl is ez lesz: miben segíthetünk?

2017. január 12., 11:39 forrás: Fejér Megyei Kormányhivatal

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...