F. M. Kormányhivatal

2017.01.12. 10:41

Simon László kormánymegbízott jegyzete - Miben segíthetünk?

A kedves olvasó láthatja, hogy nem a megszokott, cikkekkel megtöltött Ablak rovatot tartja a kezében. A mostani melléklet talán nem annyira színes, fotókkal ellátott, mint általában ez a rovat, de olyan információkat tartalmaz, amire a mindennapokban szükség lehet.

Érdemes akár félretenni, megőrizni és elővenni, ha ügyintézésre kerül sor, de természetesen kormányhivatalunk, járási hivatalaink elérhetősége internetes oldalunkon továbbra is megtalálható.

Az elmúlt héten már hírt adtunk róla, hogy január 1-ével megváltozott a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezeti felépítése. Erősödtek a járási hivatalok, ahol még több ügyet lehet intézni mostantól. Megyei szintről számos elsőfokú feladat-, és hatáskör a járásokhoz került, a Székesfehérvári Járási Hivatalban 2017. januártól 6 főosztály várja az ügyfeleket.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Főosztályai között új az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály, ami a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Fejér megyei kirendeltsége Fejér Megyei Kormányhivatalba integrálása során jött létre. Ezen kívül több főosztály elnevezése változott az összevonások, átalakítások következtében.

Ezzel a rendhagyó Ablak összeállítással szeretnénk megmutatni önöknek, jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, milyen az új kormányhivatali szervezet. Ezentúl is a kormányablakokban és a környezetükben működő járási hivatalokban intézhetik ügyeiket, a már megszokott helyszíneken, elérhetőségeken.

A kormányhivatal működésének szemlélete nem változott. Kérdésünk önök felé, ha találkozunk, ezentúl is ez lesz: miben segíthetünk?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!