Kosárlabda

2017.02.01. 19:50

Az U16-os csapat előrelépett

Székesfehérvár - Az Alba Fehérvár U16-os, fiú kosárcsapata egy pozíciót javított a tavalyi helyezésén. Az edző elégedett.

Horog László

Peresztegi Nagy Ákos együttese egy éve a 7. helyet szerezte meg a nyolc gárdát felvonultató, jelentős nemzetközi rendezvényen, a Szent István Kupán. Tavaly 76-46-ra kikaptak az FC Bayerntől, ezúttal 78-40-re verték őket.

Peresztegi Nagy Ákos (középen, kék) elégedett volt csapatával
Fotó: Koppán Viktor

- Agresszív védekezésünknek köszönhetően negyven ponton tudtuk tartani az ellenfelet. A Partizan ellen az első negyedet megnyertük, a másodikban 10 ponttal elengedtük a szerbeket, kapaszkodtunk, egy pontra zárkóztunk a végjátékban, végül 67-64-re kikaptunk. A harmadik derbin a Real Madridtól 86-53-ra kikaptunk, az első negyedet itt is megnyertük, a másodikban túl sok pontot kaptunk, valamint a negyedikben is. Az utolsó, Cibona elleni találkozót 102-67-re veszítettük el. A kulcskátékosok elfáradtak, valamint az utolsó két derbin térdsérülés miatt nem játszott Awogbemi. A ponterős centerünk nagyon hiányzott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!