Kosárlabda

2015.10.09. 17:09

A MAFC érkezik a hétvégén

Székesfehérvár - Két, balszerencsés vereséggel nyitotta a kosárlabdás szezont a TLI-Alba Fehérvár, amely a MAFC gárdáját fogadja szombaton, 18 órakor a Gáz utcában.

Horog László

A MAFC csak június végén, a szövetség döntése nyomán maradt az élvonalban. Az egyetemisták a parketten kiestek, ám az NB I/B-ből a feljutást kiharcoló Bonyhád nem vállalta a magasabb osztályt, ezért az MKOSZ a MAFC-ot kérte fel az indulásra. A fővárosiak vereséggel kezdték az idényt, nagy csatában, 95-91-re kaptak ki Nyíregyházán, majd a hétközi fordulóban, komoly meglepetést szolgáltatva 92-87-re győztek Zalaegerszegen, tehát idegenben verték az Albát az első körben, hosszabbításban legyőző zalaiakat. A fehérváriak a második fordulóban sem tudtak javítani, kiélezett küzdelemben, 77-76-ra kikaptak Körmenden. Itt az idő az első győzelem megszerzésére.

Megérkeztek a papírjai, így ott lesz a játéktéren a 3-as és 4-es poszton is bevethető Shawn Glover, aki Körmenden még nem szerepelhetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!