Fiú kosártorna a Gáz utcában

2016. december 29., 21:20 szerző: Horog László
Székesfehérvár - Komoly esély van arra, hogy az FC Barcelona és a Real Madrid U16-os csapata összecsap Fejérben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Immár ötödször kerül megrendezésre a Szent István Kupa kosárlabdatorna, a hagyományoknak megfelelően az Alba Regia Sportcsarnokban.

A rendezvény a kontinens egyik legnagyobb, korosztályos seregszemléjének számított eddig is, presztízse pedig még tovább nő január végén, ugyanis a megszokott szereplő, a Real Madrid mellett immár a katalán rivális FC Barcelona kosarasai is tiszteletüket teszik Fehérváron. A torna január 26-án délelőtt kezdődik, a döntőre pedig 29-én, vasárnap este kerül sor.

Ismét nyolc csapat viaskodik majd a parketten, a két spanyol nagyágyú mellett itt lesz a horvát Cibona Zagreb, a szerb Partizan Beograd, a német Bayern München, az olasz Stellazzurra Roma, a magyar korosztályos válogatott, valamint az Alba Fehérvár-DKKA együttese. Utóbbiak a Reallal, a válogatott a Barcelonával került azonos csoportba. A torna fő szervezője, Molnár Tamás elmondta, a belépés ezúttal is minden mérkőzésre ingyenes lesz, a remek színvonal garantált.

- A közelmúltban, tragikus hirtelenséggel elhunyt Zentai Levente, a mindenki által tisztelt és szeretett sportvezető, az U16-os válogatott technikai vezetője. Az idei erőpróbát az ő emlékének szenteljük - közölte Molnár.

Horog László

2016. december 29., 21:20 szerző: Horog László

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...