Kosárlabda

2014.09.01. 13:15

Fülöp Bence a 7. helyen végzett

Az Alba Fehérvár utánpótlásának egyetlen korosztályos válogatott játékosa, Fülöp Bence az elvárásoknak megfelelően, több mérkőzésen kiemelkedően játszott a 7. helyen végzett U16-os nemzeti csapatban.

Matók János

Az Európa-bajnokság nyolc mérkőzésén 16 perc, 7,3 pont, és 4,9 lepattanó átlagot produkáló Fülöp Bence, a támadólepattanó statisztikában az előkelő 10. helyen végzett - tudtuk meg a fehérvári játékos ügyeit intéző irodától. A válogatott felkészüléssel teli hosszú nyár után már a klubszezonra készül a 202 cm magas center.

Csapat szinten nagyon jól harcoltunk, együtt és egymásért, úgy érzem, hogy a nyár folyamán nagyon jól összekovácsolódtunk pályán és azon kívül is. Egyénileg próbáltam mindent megtenni és a maximumot kihozni magamból. Persze még nagyon sok dologban fejlődnöm kell, de napról-napra azért dolgozom, hogy a felnőtt csapat közelébe kerüljek és pályára léphessek egyszer az Alba Fehérvárban. Ezután az Európa-bajnokság után kettőzött erővel ezen leszek, és azon, hogy a korosztályos csapatokban minél tovább jussunk a következő szezonban -  nyilatkozta Fülöp Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!