Kőszárhegy

2017.03.23. 07:10

Hegymenet előtti nagytakarítás Kőszárhegyen

Kőszárhegy – Évről évre önkéntesek járják be a Szár-hegyet és az egész falut, hogy a környezetbe került és szétszóródott hulladékot összeszedjék.

V. Varga József

Amint Borján Péter polgármestertől megtudtuk: március 24-én, pénteken 15 órától a Nyugdíjas Baráti Kör szervezésében szépítik meg a hősi emlékmű és a temető környezetét. A Szár-hegy „nagytakarítását" pedig egy nappal később, március 25-én, szombaton 14 órától – az Együtt Kőszárhegyért Egyesület bábáskodása mellett – végzik el az önkéntesek.

A helyi futball klub tagjai a sportpálya környékét gondozzák folyamatosan, s az év folyamán a motokrossz egyesület és a polgárőrség is szervez környezettisztasági akciót.

Az önkormányzat arra kéri a falubelieket, hogy lehetőségeik és érdeklődési körük szerint csatlakozzanak valamelyik szervezet akciójához. Továbbá segítsék azon embertársaik környezetének szépítését, akiknek mindez valamilyen okból nehézséget okoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!