Kulcs

2016.08.22. 17:25

Családiasan, baráti légkörben - A hajóállomáson töltöttek egy kellemes napot a kulcsiak

Kulcs - A hajóállomás adott otthont a Szent István napi ünneplésnek és a KUPAC-túra utáni közös együttlétnek Kulcson augusztus 20-án.

Körmendi Erzsébet

Jó társaságban repül az idő! - és ezzel sok mindent elárultunk a kulcsiak augusztus huszadikai rendezvényéről, amely családias, baráti légkörben telt a Duna-parton. A kenyérszentelő ünnepség után a kajakosok és a kenusok elindultak a hagyományos KUPAC emléktúrára: a hajósokkal együtt hatvanan eveztek át Lórévre, ahol ellátogattak a kápolnához, pihentek kicsit, majd visszaindultak a vízen Kulcsra.

A sárkányhajót is sokan kipróbálták a kulcsiak közül Fotó: Zs. E.

A hajóállomáson közben főzték a kulcsi gulyást és halászlevet, azzal várták vissza a túrázókat. Jobb Gyula polgármester elmondta: - Községünk meghatározó értéke a Duna. Itt van ez a gyönyörű hajóállomásunk, szeretnénk, ha a jövőben gyakrabban élnének a hely kínálta lehetőségekkel a kulcsiak. Örülök, hogy ilyen sokan kilátogattak a rendezvényre, jól érzik magukat. A programok közül nagyon népszerű a motorcsónakázás, az íjászkodás, de a sárkányhajózás, a táncház és gyerekekenek szóló kreatív sarok is sokakat vonzott.

Címkék#Kulcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!