Külföld

2017.01.20. 07:31

Elhunyt Miguel Ferrer

61 éves korában meghalt a népszerű karakterszínész, az NCIS: Los Angeles, a Twin Peaks vagy a Vasember 3 sztárja rákban.

Ferrer az 1950-es évek sztárénekesnőjének, Rosemary Clooney-nak és a színész Jose Ferrernek a gyermekeként látta meg a napvilágot 1955. február 7-én Santa Monica-ban - adta hírül a Variety filmes magazin.

Színészi pályafutása az 1980-as években kezdődött meg, amikor is a közönség olyan nagysikerű alkotásokban láthatta, mint a Robotzsaru, David Lynch kultikus sorozata, a Twin Peaks (ami az igazi áttörést hozta meg Ferrer karrierjében) vagy a Nagy Durranás 2.

A Twin Peaks éppen az idei évben fog ismét a televíziók képernyőire kerülni, hiszen David Lynch és Mark Frost sorozata tavasszal egy teljesen új évaddal érkezik, melyben Miguel Ferrer ismét magára öltötte Albert Rosenfield FBI ügynök szerepét.

Unokatestvére, George Clooney a Variety-nek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy Ferrer "szebbé és vidámabbá tette ezt a világot".

A színészt felesége, Lori, illetve két gyermeke, Lukas és Rafi gyászolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!