Kultúra

2015.07.15. 18:38

A gyermeked a személyi edződ

Székesfehérvár - Színes, feladatkártyákkal segítő kiadvány jelent meg a PLT ügyfélszolgálati irodáiban. A családi edzőkönyvbe belelapoztunk.

Kocsis Noémi

A testnevelőként, sportoktatóként dolgozó Csoba Ildikó a fitt mamákért és egészséges babákért száll síkra minden fronton, most például vidám kis edzőkönyvet írt azoknak a szülőknek, akik a kisbaba mellett nem jutnak el fittnessterembe, viszont némi rafinériát bevetve szeretnék megőrizni, vagy visszaszerezni korábbi kondíciójukat.

A gyerekeket korcsoportokra baba, mini manó, nagyobb manó osztó közös gyakorlatok mellett külön fejezet foglalkozik a felnőttek egyéni tornájával is, ha esetleg bejelentkezik egy nagymama, vagy a bébiszitter... A színes, vicces rajzokkal teli kötetbe olyan gyakorlatokat gyűjtött a szakember, amelyek már hangzásban megnyerik majd az apróságok tetszését. Billegő flamingó, kenguru, légycsapkodás, táncoló alma, fürge ürge az alagútban, vándorló lufi, ipi-apacs, trükkös célbadobás... De tippeket és gyakorlatokat kaphatunk a kenguruval történő, vagy babakocsis kocogáshoz éppúgy, mint a kreatív sétákhoz, vagy a szintén nagyon fontos relaxációhoz. A kötetbe foglaltak nagy előnye azonban az, hogy segít megerősíteni a megváltozott szerepkörrel esetlegesen meggyengült önbizalmat, hiszen folyamatosan hangsúlyozza, hogy minden helyzetben, amikor közösen edzünk a gyerkőccel, a lehető legjobbat tesszük, vele is magunkkal is. Érdemes kézikönyvként kezelni a kötetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!