Kultúra

2017.07.16. 17:40

A hölgyek hete jön a Ligetben

DUNAÚJVÁROS - Eddig sem lehetett panasz az idei Petőfi Művészeti Liget programjaira, e héten pedig a hölgyeké a főszerep a színpadokon.

Szabó Szabolcs

A múlt héten pénteken este a Petőfi Művészeti Liget jazz-betétjének helyet adó Művész teraszon szolgált figyelemre méltó produkcióval a Palágyi Ildikó énekesnő vezette Indigo Project, amely Barabás Lőrinc társaságában szórakoztatta a nagyérdeműt.

Vasárnap is egy különleges produkcióval folytatódott a Liget-sorozat. Az egyedi hangzásvilágot nyújtó Vörös Janka és Vörös Milán duóját hallgathatták az ösztönzene hívei.

 

E héten pedig szó szerint a hölgyeké lesz a Liget. Szerdán 20 órától a Bartók művésze, Polgár Lilla Családi kör című egyéni estje egy család mindennapjaiba enged betekintést a dalok, versek és prózai részletek segítségével.

Pénteken este a Művész teraszon az ismert énekesnő, Szulák Andrea érkezik kvintettjével - Balázs Elemér - dob, Balázs József - zongora, Egri János - basszusgitár, Komjáti Áron - gitár. Vasárnap pedig az Elsa Valle Afrocando fellépése igazi zenei csemegét tartogat, forró latin ritmusokkal dúsítva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!