Kultúra

2016.10.19. 12:25

Abigél (x)

2016. november 25. (péntek), 19 óra Alba Regia Sportcsarnok (SZÉKESFEHÉRVÁR)

PLT

Jegyek válthatók online a www.jegy.hu oldalon, az Interticket és a Tourinform jegyirodáiban, valamint a Fehérvári Jegyirodában és a Bolla Travelnél!

Szabó Magda Abigél című műve harmincöt-negyven éve a kiapadhatatlan érdeklődés középpontjában áll, legyen szó a sokadik kiadását megélő regényről, vagy akár az abból készült évről évre levetítésre kerülő tv-filmsorozatról. Vitay Georgina és társainak története olyan kulturális identitásunk részét képző mű, amely minden generáció számára meghatározó érvényű jelentőséggel bír. E közkedvelt alkotásból Bánfalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője készített színpadi adaptációt, Szikora János rendező segítségével.

A darabot először Budapesten mutatták be. A produkció szereposztásában olyan nagyszerű színészek láthatók, mint Bánfalvy Ági, Trokán Péter, Harmath Imre. Mellettük a fiatalabb, tévés és filmes munkáival is érdemeket szerzett generáció néhány tagja kapott szerepet, például Hujber Ferenc, Kiss Ramóna, Száraz Dénes.

A darab a csipetnyi frissesség mellett a lehető legnagyobb hűségre törekedett, és olyan szellemiségben mutatja be a Matula Leánynevelő Intézet növendékeinek és tanárainak a második világháború alatt játszódó megható történetét, ahogyan azt Szabó Magda megálmodta és megírta.

 

Jegyár: 6900 Ft, 5900 Ft, 4900 Ft, 3900 Ft

Jegyek kaphatók ügyfélszolgálati irodáinkban:
Székesfehérvár, Fő u. 17., tel.: 22/316-590
Dunaújváros, Vasmű út 33., tel.: 25/402-985


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!