Kultúra

2017.07.09. 18:16

Augusztus 20-ig lehet szavazni - Krisztik Csaba is ott van a jelöltek között

FMH-INFORMÁCIÓ Mint arról már beszámoltunk, a Vörösmarty Színház színművésze, Krisztik Csaba is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között.

Szabó Zoltán

A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. A díjra a magyar nyelven játszó, állandó társulattal rendelkező színházak saját társulatuk egy-egy tagját javasolhatták.

A szavazási eljárás utolsó fordulójába Krisztik Csaba, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, Gazsó György, a Radnóti Miklós Színház és Szikszai Rémusz, a Szkéné Színház társulatának tagja jutott. A végső döntés a közönség kezében van, a www.kaszasattiladij.hu oldalon online szavazhatnak a jelöltekre augusztus 20-ig. A díjat szeptember 8-án a Győri Nemzeti Színházban veheti át a győztes, az országos színházi évadnyitó alkalmával.

Krisztik Csaba Fotó: színház

Krisztik Csaba 2013 óta tagja a Vörösmarty Színház társulatának. A társulat már érkezésének esztendejében neki ítélte a Vörösmarty Gyűrűt. A Junior Prima díjat is megkapta 2013-ban, a fehérvári Lear királyban és a Forte Társulat Irtás című produkciójában nyújtott teljesítményéért pedig 2014-ben a legjobb mellékszereplő díjával jutalmazták a színikritikusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!