Kultúra

2017.08.09. 17:00

Barátság mozi: megújult a gépterem - Kezdődik az új évad a szünet után

SZÉKESFEHÉRVÁR Rövid nyári szünet után augusztus 21-én, hétfőn 18 órakor a Kisvárosi gyilkosok című dán fekete komédiával indul az évad a Barátság moziban.

Az újdonságok mellett augusztusban is vetítik az év egyik sikermoziját, a Kincsem című magyar kalandfilmet és a Testről és lélekről című, a Berlinalén Arany medvével jutalmazott magyar játékfilmet.

Művészfilmek, újdonságok a város klubmozijában FMH-illusztráció

A város művészmozija másfél hónapos nyári szünetet tartott, amelynek során ezúttal a filmszínház közönsége által talán kevésbé látható része, a gépterem újult meg. A szünet után egy dán fekete komédiával, a Kisvárosi gyilkosokkal indul az évad: a történetben két kisvárosi lúzer szeretne megszabadulni a feleségétől, de lehet, hogy erre nem az interneten rendelt orosz bérgyilkosok alkalmazása a legjobb módszer" A nyitónap másik filmje is egy vígjáték: a Bébibumm című francia alkotásban anya és lánya egyszerre kerül áldott állapotba.

A további napokban az Elválaszthatatlanok című olasz filmdrámát, az Atomszőke című amerikai akcióthrillert, a Swingerklub című dán és az Ötven tavasz című francia romantikus komédiát, valamint a Mérgezett egér című osztrák-német vígjátékot láthatja a közönség. A művészmozi közkívánatra visszahozza ez elmúlt időszak nagy sikereit, a Kincsem című magyar kalandfilmet, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című játékfilmjét és a Gemenc - Az árterek világa című magyar természetfilmet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!