Barátság mozi: megújult a gépterem - Kezdődik az új évad a szünet után

2017. augusztus 10., 09:00
komment
SZÉKESFEHÉRVÁR Rövid nyári szünet után augusztus 21-én, hétfőn 18 órakor a Kisvárosi gyilkosok című dán fekete komédiával indul az évad a Barátság moziban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az újdonságok mellett augusztusban is vetítik az év egyik sikermoziját, a Kincsem című magyar kalandfilmet és a Testről és lélekről című, a Berlinalén Arany medvével jutalmazott magyar játékfilmet.

Művészfilmek, újdonságok a város klubmozijában FMH-illusztráció

A város művészmozija másfél hónapos nyári szünetet tartott, amelynek során ezúttal a filmszínház közönsége által talán kevésbé látható része, a gépterem újult meg. A szünet után egy dán fekete komédiával, a Kisvárosi gyilkosokkal indul az évad: a történetben két kisvárosi lúzer szeretne megszabadulni a feleségétől, de lehet, hogy erre nem az interneten rendelt orosz bérgyilkosok alkalmazása a legjobb módszer" A nyitónap másik filmje is egy vígjáték: a Bébibumm című francia alkotásban anya és lánya egyszerre kerül áldott állapotba.

A további napokban az Elválaszthatatlanok című olasz filmdrámát, az Atomszőke című amerikai akcióthrillert, a Swingerklub című dán és az Ötven tavasz című francia romantikus komédiát, valamint a Mérgezett egér című osztrák-német vígjátékot láthatja a közönség. A művészmozi közkívánatra visszahozza ez elmúlt időszak nagy sikereit, a Kincsem című magyar kalandfilmet, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című játékfilmjét és a Gemenc - Az árterek világa című magyar természetfilmet is.

2017. augusztus 10., 09:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...