Kultúra

2017.07.18. 16:19

Falunapi Szkander: hiába vagy erős, ha nincs technikád

A falunapi szkandertornán négy kategóriában hirdettek győzteseket. Mindkét nem képviselői derekasan kitettek magukért, jól versenyeztek.

V. Varga József

A Sárosd-napokon négy éve visszatérő attrakció az amatőr szkandertorna. A hazai és a nemzetközi élvonalban versenyző, többszörös bajnok ifjú testvérpár, Barzsó Alexander és Barzsó Henrietta hívta életre – szüleik hathatós közreműködésével.

Az elhúzódó falunapi jó ebéd, illetve a főzőverseny eredményhirdetése miatt kicsit csúszott a kezdés szombaton délután, hogy aztán Barzsóné Horváth Anita mikrofonos hívó szavára egyre többen nevezzenek az emberpróbáló megmérettetésre.

A szkandertorna meccseit Barzsó Alex (k) vezette

A speciális szkanderasztalnál maga a bajnok, Alex vezényelte le és bíráskodott az egyes meccseken. Heni most azért nem segédkezett neki, mert egy külföldi versenyen szerepelt.

A negyedik amatőr sárosdi szkanderversenyen négy kategóriában hirdettek győzteseket (a lebonyolítás szerint, az adott győztes mindig továbbment egy körrel). A lányok viadalát Horgos Dorina, a fiúkét Barkóczi Zsolt, a nőkét Tóthné Suplic Anita, a férfiakét Horgos Tamás nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!