Kultúra

2017.06.13. 11:51

Fehérvári Aba-Novák kiállítás: elhalasztva

SZÉKESFEHÉRVÁR Technikai okok miatt a tervezettnél, június 16-nál később nyitják meg az Aba-Novák Vilmos kiállítást de a tárlat mindenképpen megvalósul a Csók István Képtárban.

Szabó Zoltán

A Szent István Király Múzeum igazgatója, Kulcsár Mihály adott ki erről tájékoztatást. Hetek óta folynak a Színek és színek megint című tárlat előkészületei, ám az a igazgató szerint olyan technikai okok merültek fel, amelyek miatt a péntekre tervezett megnyitót el kell halasztani. A meghívókat már korábban kiküldte az intézmény, Kulcsár Mihály igazgató mindenkitől elnézést kér a kellemetlenségért.

A módosított időpontról minden lehetséges fórumon tájékoztatást adnak majd, addig is a látogatók megértését, türelmét kérik.

A tervezettnél később nyíló kiállításnak otthont adó képtárban számos, közgyűjteményekből és magángyűjtőktől származó alkotást tárnak majd a látogatók elé, és természetesen a Magyar-francia történelmi kapcsolatok pannó adja mindennek a hátterét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!