Kultúra

2016.04.25. 18:41

Fotókból, versekből

Perkáta – Fotókból és versekből összeállított kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők Perkátán még ezen a héten.

Műsoros megnyitóval köszöntötték a két alkotót. Április 21-én, 16 órakor nyílt meg Martin Jánosné és Mukli Ágnes a Szépség bűvkörében című kiállítása a perkátai Győry kastélyban. A kiállításon a hobbifotós Martin Jánosné képei, valamint a képek által megihletett Mukli Ágnes versei kerültek bemutatásra.

A rendezvényt Bogó Anikó ügyvezető igazgató nyitotta meg rövid beszédjével, majd átadta a szót Martin Jánosnénak, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy Perkátán is megismerhetik alkotásukat. Mukli Ágnes csatlakozott az előtte szólóhoz, kiegészítve őt pár megható gondolattal. Ezt követően a perkátai Szivárvány Óvoda gyerekeinek néptánc- előadását tekinthették meg a jelenlévők. A programot egy, a kiállításról készített vetítés zárta, amely során a képek zenei alap mellett is be lettek mutatva. Mukli Ágnes verseit Horváth Fanni szavalta el a vetítés ideje alatt. A Szépség bűvkörében című kiállítás április 29-ig megtekinthető a Győry kastélyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!