Kultúra

2017.06.05. 14:00

Gazdag a kínálat

SZÉKESFEHÉRVÁR - Hivatalosan csak pénteken nyílik meg az ünnepi könyvhét, ám a Vörösmarty könyvtárban már keddtől kínálnak programokat.

Gábor Gina

Június 6-án: A Tolnai utcai tagkönyvtárban 8 órakor: Helka-trilógia: A Balaton legendája újraéled - Nyulász Péter könyvbemutatója, majd szintén ő lesz a Mészöly utcai tagkönyvtár vendége 10 órakor a Mi az, ami Zsubatta? című verses foglalkozáson.

A Vörösmarty könyvtár olvasótermében 18 órakor Parti Nagy Lajos Az étkezés ártalmasságáról című művét Mészáros Máté adja elő.

Június 7-én: Széna téri Tagkönyvtár, 10 óra: Kulflik minden mennyiségben - Dániel András könyvbemutatója gyerekeknek. Aranybulla Könyvtár, 10 óra: Könyves kalandok - író-olvasó találkozó gyerekeknek, Kertész Erzsivel. Pedagógiai Szakkönyvtár, 15 óra: W. Barna Erikával A kézírás teremtő hatalma című könyvéről Hajós Magdolna tanár beszélget.

Gárdos Péter a Zsolt utcai könyvtár vendége lesz szerdán

A Vörösmarty könyvtárban 16 órakor: a könyvtár gyűjteményéből nyílik fotókiállítás a fehérvári könyvhetekről. Zsolt utcai könyvtár, 17 óra: A Hajnali láz című könyvről és filmről Gárdos Péter filmrendezővel és íróval Gellén-Miklós Gábor költő, tanár beszélget

Június 8-án: Csongor és Tünde Irodalmi Kávézó, 18 óra: Tisztuló égbolt - Prax Levente novelláskötetének bemutatója, majd 18.30 órakor: A fény kertésze - Janusz Ireneusz Wójcik Vár-díjas lengyel költő kötetbemutatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!