Kultúra

2017.05.17. 20:19

Harlequin titkát Eötvösék tudják

Az Eötvös Cirkusz társulata ebben az évben is a tökéletességre törekedett, ez pedig a szerdai premier előadásukon is tükröződött.

Laci Patrícia

Magyarország legrégebbi cirkuszi dinasztiája, az Eötvös Cirkusz Székesfehérváron turnézik május 21-ig, vasárnapig. Az idei turné, amely a Harlequin titka névre hallgat, a klasszikus és az új cirkusz találkozásáról szólt, Eötvös Loránd és csapata pedig hozta azt a jól megszokott profizmust, ami az Eötvös névhez illik.

A produkció elején felvonult az egész csapat, majd az Állami Artistaképző növendéke, Szabó Tünde mutatta be hajlékonyságát a magasban. Eötvös Loránd és tündéri kislánya,  Lorienn együtt zsonglőrködtek. Bár a kislány még csak 8 éves, de látszott a premier előadáson, hogy kire is ütött. Természetesen állatokból sem volt hiány,  az olasz Amadeo Folco például két gyönyörű indiai elefánttal parádézott. Az est egyik  fénypontja a román Duo Arkan volt, akik több veszélyes produkciót is bemutattak a nagyérdeműnek oroszlánjaik segítségével. A nevetőizmokat Stewen bohóc mozgatta meg.

A modern produkciókról Cindy Calcao és a Beautour Sisters illuzionistái gondoskodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!