Kultúra

2015.07.27. 17:02

Jazz a Lamberg-kastély parkjában

Mór - A Nyári Zenei Esteket 21 éve rendezik meg Lamberg-kastély parkjában. Július 26-án a ma Svájcban élő, Mórról elszármazott fizikus és jazz-zongorista lépett fel a kastélykertben.

Civil Tudósítónktól

A Miki Lenner Trió 2013-ban alakult Svájcban, Lenner Miklós (zongora), és a több mint negyven éves zenei múltra visszatekintő ritmusszekció, Peter Keller (bőgő) és Hansjörg Lehmann (dob) közreműködésével.

A zenekar, amely rendszeresen lép fel svájci jazz klubokban és kisszínpadi rendezvényeken, most első alkalommal játszott magyar közönség  előtt. Vendégzenészként fellépett Paksi Gábor (gitár) is.

A trió és vendége valósággal megbabonázta a közönséget
Fotó: A szerző

Az idei év zenei hangversenyei közül nem lebecsülve a többit , a Miki Lenner Trió aratta az egyik legnagyobb sikert. A Mórról származó zongorista ismert jazz darabokat válogatott a műsorba. Precíz előadásmódjukkal elkápráztatták a közönséget, a vendég Paksi Gábor pedig kiválóan illeszkedett be a trióba.


Szerző: Nédó Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!