Kultúra

2017.04.11. 22:14

Jubileumra készülnek -Tárgyi emlékeket és beszámolókat várnak a Gárdonyi Géza Művelődési Házba

Székesfehérvár - Fennállásának 60. évfordulóját ünnepli az idén a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

Gábor Gina

A jubileumot méltó módon szeretnék megünnepelni, ezért az intézmény felhívást tett közzé. Az egykori Ikarus Művelődési Ház, mai nevén Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár 1957 óta otthona a közösségi programoknak a Maroshegyen.

Székesfehérvár egyik meghatározó, minden korosztálynak kulturált és minőségi kikapcsolódást kínáló intézménye ünnepi rendezvényekkel, programokkal kíván megemlékezni a 60 éves évfordulóról.

Az Iszkádi Erika vezetésével működő ház az olvasóvá nevelést is fontosnak tartja: ebben segít a könyvtár elbűvölő macskája
Fotó: Koppán Viktor

Az intézmény munkatársai ezért felhívással fordultak látogatóikhoz. Azt kérik, hogy juttassák el hozzájuk a házzal kapcsolatos tárgyi emlékeket - plakátokat, meghívókat, fotókat -, emellett személyes élményekről szóló beszámolókat várnak. Kérik, hogy vegyék fel a kapcsolatot az intézménnyel, és segítsenek az elmúlt hat évtized emlékeinek összegyűjtésében.

Az elérhetőségek: 22/501-161 (művelődési ház); 22/501-160 (könyvtár); [email protected] vagy [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!