Legendák jönnek!

2017. június 16., 19:40 szerző: Vas Népe
komment
Szombathely - A nyolcvanas évek legendáitól és mulatós muzsikától lesz hangos az Emlékmű-domb július végén három napon át. Jön az Omega, Demjén Ferenc, debütál az Emelet Projekt és a Mágikus Mintha.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Idén Magyarországon két helyen lép fel az Omega szabadtéren, az egyik koncert Szombathelyen lesz, a másik Mezőkövesden - árulta el a szervező Időben A Holnapért Egyesület elnöke, Németh Csaba.

Nagyon készülnek a tagok, különösen Benkő László Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas billentyűs, zeneszerző, aki mindig szívesen tér vissza szülővárosába. Az Omega legutóbb öt éve volt Szombathelyen, akkor szimfonikus hangzással bűvölték el a közönséget, most pedig különleges helyszínen, az Emlékmű-dombon adnak koncertet július 22-én. Óriási fény- és hangélményt ígérnek a szervezők, és a nagy fesztiválok technikáját és biztonságát.

Azt ígérik, a közönségkedvenc dalokat is hozza az Omega szombathelyi fellépésére, az Emlékmű-dombra Fotó: Időben A Holnapért

Az Omega ezúttal előnyben részesíti a kultikus dalokat. Vendégük lesz a Karthago és a nagyszínpadon most debütáló Mágikus Mintha Fekete Lindával. - Lehet, hogy a piknik elnevezés még találóbb lett volna - vetítette előre a hangulatot Németh Csaba.

Az Omega a "közepe" egy háromnapos fesztiválnak. Július 21-én MulaTour címmel a mulatós zene koronázatlan királyai érkeznek az Emlékmű-dombhoz, július 23-án pedig főszerepben Demjén Ferenc és az Emelet Projekt, amely a négy éve elköszönt Első Emelet zenekar ma is aktív két volt tagja, Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor új formációja.

Megyekártyával kedvezményesen vásárolhat jegyet!

Keresse ügyfélszolgálati irodáinkban:
Szombathely, Széchenyi út. 1. tel.: 94/528-288
Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49.

Vas Népe

2017. június 16., 19:40 szerző: Vas Népe

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...