Kultúra

2015.08.28. 10:35

Mezőföld rejtett kincsei - Közel félszáz amatőr alkotó vándorkiállítása

Szabadhídvég-Enying - Félszáz amatőr alkotó, verselő, kosárfonó, művészetkedvelő ember alkotásaiból rendez vándorkiállítást a Mezőföld Helyi Közösség Egyesület.

Házi Péter

Nagy sikerrel, sok érdeklődővel indult útjára a Mezőföld Helyi Közösség Egyesület által szervezett Mezőföld Rejtett Kincsei programsorozat, amelyet Viplak Tibor, Enying polgármestere és Varga Gábor országgyűlési képviselő nyitott meg a Vas Gereben Művelődési Házban.

A vándorkiállítás félszáz amatőr művész alkotásait vonultatja fel Fotó: Méreg Bálint

Amint a vándorkiállítás mutatja, nagyon sok olyan alkotó él a Mezőföldön, aki a munka mellett, szabadidejében, csak magának vagy a szűk ismerősi körnek készíti alkotásait, pedig teheteségük alapján érdemesek arra, hogy a nagyobb közösség is megismerje őket. Ez a célja a vándorkiállításnak, amely ma 17 órától Szabadhídvégen látható, a jövő hétvégén Lepsénybe, Mezőkomáromba érkezik, utána Dég és Mátyásdomb, szeptember 18-án Kisláng, szeptember 26-án pedig Polgárdi ad otthont a tárlatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!