Kultúra

2017.05.25. 07:46

Mind egy szálig – csütörtökön ingyenes kulturális programokkal várnak Székesfehérváron

Csütörtökön 17 órától, a Vörösmarty Társaság termében Szersén Gyula Jászai Mari-díjas színművész ad önálló estet, amelyen klasszikus és kortárs írók művei hangzanak el.

Rivnyákné Bokros Judit

Csütörtökön 17 órától, a Vörösmarty Társaság termében Szersén Gyula Jászai Mari-díjas színművész ad önálló estet, amelyen klasszikus és kortárs írók művei hangzanak el. Berecz András mesemondó a Művészetek Házában lép föl 18 órától, a Városház téren pedig Agócs Gergely és a Fonó zenekar koncertezik 19 órától. A programok ingyenesek.

A Magyar Honvédelem Napjához kapcsolódó jótékonysági honvédelmi adománygyűjtés vasárnapig tart, a városban több helyszínen lehet adakozni. Információnk szerint az Alba Plaza előtti téren május 28-ig, naponta 16-tól 18 óra között, a Városház téren május 27-28-án 16-tól 18 óráig, míg a Hősök terén május 28-án 10-től 12 óráig várják a támogatókat.

A kezdeményezésből befolyt összeget idén a felsővárosi Szent Sebestyén templom előtti térre készülő II. világháborús emlékmű felállítására fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!