Kultúra

2015.10.07. 11:11

Nem tudod, mi van odakint – The Walking Dead: jön a hatodik évad!

FMH-információ – A The Walking Dead 6. évada október 12-én világpremierrel érkezik! Folytatódik Rick és társai drámai története.

V. Varga József

A The Walking Dead az egyik legnézettebb zombi-apokalipszis sorozat, melyet a világ százhuszonhat országában nézők milliói követnek figyelemmel. A túlélő történetfolyam 6. évada október 12-én világpremierrel érkezik hozzánk is, az újabb epizód az amerikai vetítést követően huszonnégy órán belül látható lesz a magyar FOX csatornán.

Az új széria első felében szemtanúi lehetünk, ahogyan Rick és csapata megtanulja: a fenyegetettséggel teli, durva világban már nem elegendő egyszerűen csak túlélni. Végigkísérhetjük a főhős belső küzdelmét, ahogy a drasztikus megoldásoktól sem visszariadó Carol könyörtelen látásmódja, és Morgan az emberiség jövőjébe vetett, rendíthetetlen hite között őrlődik.

Rick és társai – túlélni a poszt-apokaliptikus zombivilágot 
Fotó: TWD

„Utazása során egy bizalmatlan emberből egy olyan férfivé érik, aki felismeri, hogy milyen fontos ragaszkodni mindahhoz, ami végső soron emberré tesz bennünket” – nyilatkozta a főszerepet alakító Andrew Lincoln.

A TWD az utóbbi esztendők egyik legnépszerűbb sorozata, egy ízig-vérig túlélőhorror, sikerét mi sem bizonyítja jobban, mind a több tízmillió rajongó világszerte, valamint a számos rangos szakmai- és közönségdíj.

(Premier: október 12., hétfő 21.50 óra, FOX.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!