Kultúra

2014.11.20. 11:45

Száguldott a Libavonat

Többszáz vidám gyermek, mókás versek, énekszó és buli: ingyenes koncertet adott a Libavonat zenekar.

Házi Péter

„Meglásd, ha megnövök egyszer, kövér leszek, mint a tenger! Hullámzom, mint a nagy vizek, a hátamon meg hajót viszek! Bennem bálnák lubickolnak, szólt a tócsa a bokornak. Arra járt egy kecskegida, nekilátott, s mind kiitta!” – az erdélyi „születésű” Libavonat zenekar, pontosabban annak frontembere, Papp Attila nemrégiben igen jól sikerült koncertet adott a Vas Gereben Művelődési Házban, ahová a helyi óvoda mindhárom tagintézményéből jöttek a gyerekek.

Papp Attila ugyan csak egyedül érkezett a koncertre, mégis „elbírt” a vidám gyereksereglettel Fotó: Házi Péter

– Egy sorsolásra jelentkeztem, amelynek nyertesei egy ingyenes Libavonat koncertet nyerhettek, mi is a szerencsések közé kerültünk! – újságolta örömmel Nemes Diána, a művelődési ház igazgatója.

És persze nem csak ő örült a „bulinak”, a többszáz gyermeket hamar magával ragadta Papp Attila lendületes előadása, aki néhai édesapja, a margittai magyartanár tréfás gyermekverseit zenésítette meg. A gyerkőcök szemmel láthatóan rajonganak érte.

Címkék#Enying

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!