Kultúra

2017.04.21. 08:37

A Vörösmarty Színház a könyvfesztiválon

Az előző évhez hasonlóan a Vörösmarty Színház idén is képviselteti magát az Írók színházaként a Millenárison az április 20-án kezdődött és április 23-ig tartó Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amelyet immár 24. alkalommal rendeznek meg.

Szabó Zoltán

Az érdeklődők tehát újra megtalálhatják a fehérvári teátrum standját a fesztiválon a B épület galériáján, ahol a repertoáron lévő előadásokról is többet  megtudhatnak. Április 22-én, szombaton 17 és 18 között a standnál dedikál Háy János, Márton László és Tömöry Péter író, jelen lesz Bagó Bertalan rendező, a Vörösmarty Színház művészeti vezetője és Horváth Csaba rendező, a Vörösmarty Színház tánctagozat-vezetője.

A Vörösmarty Színház standja a könyvfesztiválon Fotó: a színház

A könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma, ahol a dedikálásokkal együtt csaknem 500 program, köztük könyvbemutatók, felolvasások, író-olvasó találkozók, koncertek és kiállítások várják a közönséget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!