Lóerő

2014.11.13. 11:12

Carrera Challenge Tour - Méretarányos autók, őrületes sebesség, esély a német vb-re

Izgalmas időmérő futamok, élethű méretarányos versenyautók és őrületes sebesség: idén is elrajtol a Carrera Challenge Tour!

Az ingyenes programsorozat során gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhatják a három budapesti helyszínen kiállított slot car pályákat és tesztelhetik képességeiket. A legügyesebbek pedig benevezhetnek a magyarországi döntőre is, ahol hazánk legjobbjai veszik kézbe a távirányítót. A tét pedig óriási: a magyar bajnokság nyertese részt vehet a németországi világbajnokságon, amelyet 2015 tavaszán rendeznek meg.

Versenyre fel tehát! Idén ismét elindul a Carrera Challenge Tour, ahol az egész családnak lehetősége nyílik kipróbálni a méretarányos kisautókat digitális pályákon. A márka évtizedek óta az „Autósport otthon" mottó égisze alatt tartja izgalomban világszerte a versenyzés szerelmeseinek minden generációját. A változatos pályarendszerek és az élethű járművek tökéletesen szimulálják az igazi autóversenyek hangulatát, élményt nyújtanak nagyoknak és kicsiknek is.

A karácsonyt megelőző időszakban bárki profi autóversenyzővé válhat, ugyanis az autósport szerelmeseit a szervezők három helyszínen is várják, így téve felejthetetlenné az ünnepi készülődést az egész család számára. Akik pedig a selejtezőkben részidejükkel kvalifikálnak, benevezhetnek a Tour magyarországi döntőjére, ahol hazánk legjobb slot car versenyzőjét keresik. S nem árt ismét hangsúlyozni: a győztes kijuthat a németországi világbajnokságra, amelyet várhatóan 2015 tavaszán rendeznek.

A játéksorozat időpontjai: november 14-16, november 21-23, november 28-30, december 5-7 . A helyszínek: Carrera játszótér (Duna Plaza), Regio Outlet (Budaőrs) Regio Játék M3 (Városkapu). A döntő december 14-én lesz, a Carrera játszótéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!