Lóerő

2015.03.26. 14:14

Oldtimerek Hétvégéje a parkban

Ismét a közkedvelt retro helyszínen, a budapesti Vasúttörténeti Parkban rendezik meg az Oldtimerek Hétvégéjét április 10-12 között.

Szabó Zoltán

Az oldtimer autó és motor szerelmeseket több, mint 500 csodaszép veterán jármű várja. A kiállított régiségek között lesznek 100 évesnél is idősebb veterán motorok és fakerekű autók is szép számmal. A 3000 négyzetméteres Orient és az 1700 négyzetméteres West csarnokokban széles lesz a repertoár. A három napos Oldtimer találkozón pedig OT rendszámmal, vagyis muzeális minősítéssel rendelkező oldtimer autóval vagy 1950. előtti motorral érkező látogatók vehetnek részt. Idén is lesz katonai szekció: a kiállítócsarnokban USA katonai szerviz, harci felszerelések és katonai ruházatok, a Víztorony Parkban a Magyar Honvédség hadtörténeti kiállítása látható. Az aszfaltozott főutcán oldtimer buszokkal és teherautókkal is találkozhatnak a látogatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!