Lóerő

2015.06.18. 12:30

Úszni és vezetni - Kovács Ági a Dakar-csapat tagja lett

Kovács Ági olimpiai- és világbajnok úszó csatlakozott az Opel Dakar Team csapatához.

Szabó Zoltán

Kovács Ági azt is megígérte, hogy megtanítja úszni a Dakar-csapat tagjait, akik pedig megígérték, hogy cserébe vezetési tanácsokat adnak az olimpiai bajnoknak.

Kovács Ágnes a volánnál (Fotó: dakar team)

„Élsportolói pályafutásom során megtanultam, hogy a sikerért, és a jó eredményért keményen meg kell dolgozni. Az úszás ugyan egyéni sportág, de ahhoz, hogy ezeket azt eredményeket el tudtam érni, az is kellett, hogy nagyon sokan álltak mellettem! A civil életben is azt tapasztalom, hogy a céltudatosság, és a hosszú távú gondolkodás mellett kiemelten fontos, hogy az embert olyan partner, azaz csapat vegye körül, amely hasonló értékeket képvisel, hosszú távú közös céljaik legyenek, és így, egymás kölcsönös támogatásával még nagyobb sikereket tudjanak elérni a saját területükön! Nagy öröm számomra, hogy a csapathoz tartozom.”

Az Opel Dakar Team örömmel fogadta Ágit.

„Örülünk, hogy Ágival javult egy kicsit a férfi-nő arány a csapaton belül, az egész csapatunk számára példakép lehet ő, a sportolói magatartása, és a sport utáni élete. Jó, hogy ilyen háziasszonyunk lesz” – mondta Németh Ottó csapatfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!