Mezőszilas

2016.09.15. 17:35

Pista megvédte múlt évi bajnoki címét

Mezőszilas - Második alkalommal rendezték meg nemrégiben a településen az amatőr erősember versenyt. A két fő szervező tisztét Rompos István és párja, Susztina Éva töltötte be.

V. Varga József

A hangulatért - mint általában a környék bármelyik strongman viadalán, úgy most is - a Sárosdi Bikák atyamestere, Juhász László felelt.
Bíróként Kövér József és Mester Miklós működött közre. A versenyzők Dégről, Igarról, Igar-Vámról, Középbogárdról, Mezőszilasról és Sárosdról érkeztek.

A retró Ikarus buszt nemcsak István, Éva is elhúzta korábban Fotó: V. Varga József

A szervezők egyebek közt kamiongumi-emelést, lengősúlycipelést, vikingnyomást és betonkoffer-hordozást találtak ki a derék próbázóknak. Fújtattak a legények, törölgették a homlokukat, de kiválóan eleget tettek az extrém megmérettetésnek. A versengésben végül az első helyet - megvédve tavalyi bajnoki címét - a mezőszilasi Rompos István húzta be, megelőzve két sárosdi társát, Bokros Gábort és Csillag Mátét. A hangosból jófajta magyar rock szólt, Juhász Laci most sem hazudtolta meg önmagát, aranyköpéseit lassan már jegyezni kell.

Nézd csak, apám, amikor a nyúl viszi a puskát! Figyeljétek a srácot, vaságyastól van vagy 65 kiló! Öcsém, ha ezt felemeled, már a lányoknak is udvarolhatsz! Edzünk, mozgunk,
a határainkat feszegetjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!