Mór

2015.03.25. 14:42

Tévét lopott az idős nőtől

A móri rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint tévékészüléket tulajdonított el egy idős nőtől.

Egy 78 éves asszony kért rendőri segítséget Móron, mivel ismeretlen tettes eltulajdonította televízióját és pénztárcáját a családi házából kedd délelőtt.

A rendelkezésre álló adatok szerint néhány órával később egy szolgálaton kívüli nyomozó értesítette a járőröket arról, hogy felfigyelt egy férfira, aki tévével a kezében sétált az utcán. A kiérkező rendőrök igazoltatták a helyi lakost, aki a készülék eredetével elszámolni nem tudott, ezért az egyenruhások elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 20 éves B. Zsoltot lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, mivel a bíróság egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt a férfi előzetes letartóztatását rendelte el.

Címkék#mór#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!