Nádasdladány

2015.06.26. 10:35

Végzett grafikus és amerikai autó kedvelő a nádasdladányi fiatal

A fiatal ember szinte az elsők között mondott igent az ajánlatomra és csak annyit kérdezett,hogy „ahhoz nekem mit kell csinálnom?” Már semmit hiszen megcsinálta előre.

Civil Tudósítónktól

A Gorsium Művészeti Szakközép és Szakiskolában Alkalmazott grafikusként végzett Prei Ádámot látogattam meg a minap.

A rajzolást és a kézügyességet édesapjától leste el és szabadidejét ezzel tölti,hiszen a rajzaiból barátok,ismerősök is kérnek vagy konkrét tervekkel keresik fel Ádámot. Elsősorban autók rajzolása a kedvenc,ugyan is szenvedéllyé vált nála az Amerikai autók szeretete amiből egy már neki is felújítás alatt van és egy kis csapat tagjává vált ezen kedvtelésével,de portrék vagy családi kép alkotásával is megbírkózom meséli és mutatja is a családi kép rajzot igaz már csak a számítógépen látható. A/3,A/2-es méretekkel dolgozik,rajzszén,szénceruza és monopol (gyúrható) radír használatával. Festéshez aquarell papírt használ-avat be a műhelytitkaiba.

Büszkén mutatja azon rajzait amelyek valami indokkal nála maradtak. Bár ez nem sok ,de jóval több van már amit másoknak rajzoltam. De az ágyra így is sok szép alkotás került,hogy néhány fotót csináljak róluk.

Siki Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!