Olimpia

2016.07.26. 18:17

Lassan útra kelnek - Az edzőtáborban látogatták az öttusázókat

Tata - Három hete tréningeznek Tatán a válogatott öttusázók, köztük a Volán Fehérvár két, riói szereplője, Kovács Sarolta és Demeter Bence.

Horog László

A klub vezetése kedden, kora délután tett - közös ebéddel egybekötött - villámlátogatást az edzőtáborban, Sárvári László ügyvezető elnök, Tóth István, a sportklub társelnöke, Németh Tamás, az anyacég vezérigazgatója, Vörös Zsuzsanna, a szakosztály igazgatója ült autóba, a vendégeket a klub szakmai vezetője, Korponai István fogadta, majd érkezett a két olimpikon is.

Az Alba Volán SC vezérkara köszöntötte a klub két olimpikonját. Fotó: Horog László

Kovács Sarolta és Demeter Bence mellett a volánosok közül Farkas Martin, Bernáth Bálint, Demeter Gergely, Harangozó Bence és Málits István gyakorol a Komárom-Esztergom megyei településen, Korponai mellett Vitéz László felügyeli a munkát, a futó tréningeket. A múlt héten Demeter József vívó-edzéseket tartott, őt váltotta Korponai a napokban. A két olimpikon már három hete készül az edzőtáborban, a folytatásban másfél hetet hazai pályán, a Börgöndi úton gyakorolnak, augusztus 10-én utaznak el a játékokra. Mindketten optimisták, Kovács háta már nem fáj, teljes értékű edzésmunkát végez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!