Olvasó

2013.03.20. 11:46

Felsődoboson a hóhelyzet is nagy gondot okozott

Felsődobos Fejér megye határán fekszik, Mór városhoz tartozik. Sok gondja van ennek a kis településnek - írja olvasónk az FMH-nak.

Fejér Megyei Hírlap

Felsődobos Fejér megye határán fekszik, Mór városhoz tartozik. Sok gondja van ennek a kis településnek. A nagy havazás, hóvihar után most az utak állapota lenne a legfontosabb! De lehetne sorolni a problémákat, de ez a közlekedés miatt jelenleg a legégetőbb - írja olvasónk, Márkus Hilda.


Meg kellene csinálni az árkot. Azt mondták, hogy ez nem is vízelvezető, hanem ülepítő árok. Teljesen mindegy, hogyan nevezzük. Az utcán is szinte egy sávon lehet közlekedni. A mostani hóhelyzetet jellemzi, hogy 80 órán keresztül egy hókotró sem jött, mi lapátoltuk ki magunkat. Kenyeres sem tudott jönni, szombat délután tudtunk autóval elmenni kenyérért. Senki nem volt kíváncsi arra, hogy e kis faluban hogyan vészelték át a nagy hóorkánt. Egy haláleset is történt a faluban, mentőt hívtak, de az az felgyülemlett hó miatt nem tudott jönni. Fél órás késéssel jött mentőhelikopter. A beteg sajnos időközben meghalt.

Az árok nagyon nagy probléma itt. A Móri és az Erdősor utcában egyáltalán nincs, itt meg a gazdák beszántják. Az átereszek eltömődve, senki nem takarítja - írja Márkus Hilda, aki a Móri Önkormányzattól várná a segítséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!