Olvasó

2017.07.26. 16:43

Azok a boldog békeidők... - prolongálva

Perkáta-Dunaújváros - Korábban beszámoltam arról, hogy az V. Kastélykerti Motoros Napon többek között megtekintettem az „Azok a boldog békeidők...” című kiállítást a Győry kastélyban, Rajcsányi László magángyűjtő kalauzolásával.

Olvasó

Ma megtudtam tőle, hogy - a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.-vel egyeztetve - a nagy érdeklődésre tekintettel a nyár végéig még megtekinthető a kiállított gyűjtemény a kastélyban, majd a nagyközségből Újvárosba költözik, az Intercisa Múzeumba, ahol már a kiállítás szervezésével foglalkoznak.

„Előreláthatólag 2017. szeptember 15. és 2017. október 20. között lesz látogatható a kiállítás. A megnyitót 2017. szeptember 15-én, pénteken, 17 órára tervezzük, melyen századfordulós zenék is hallhatók lesznek egy verkli művész jóvoltából" - e mondatokat már a múzeum történészétől, Kronászt Margittól idéztem.

Akinek nem sikerül(t) megnéznie ezt a „történelmi időutazást" Székesfehérváron vagy Perkátán, az újabb lehetőséget kap, hogy ezt ősszel pótolja.

Fotók: olvasó

Mindenképpen érdemes megtekinteni! Kár lenne kihagyni!

Vigh György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!