Olvasó

2017.02.04. 22:06

Edzőmérkőzések a felkészülés jegyében

Szabadegyháza - A perkátai pálya alkalmatlanná vált a játékra az elmúlt napok időjárása miatt. A vezetés nem kockáztatta a játékosok egészségét, épségét. Ezért a szomszédvár műfüves pályáján játszottak a csapatok szombaton 14:00 órai kezdettel.

Olvasó

Erdős Károly, a Perkáta SE Labdarúgó Szakosztályának vezetője a következőkről tájékoztatott:

„Nagyon jó mérkőzések voltak a szabadegyházi csapattal! Negyedórásak... Majd váltottunk... Az erőnlét javítására mentünk rá..."

Majd áttért a következő mérkőzésre:

„Jövő héten a megyei másodosztályban játszó Adony csapatával mérkőzünk meg hazai pályán szintén 14:00 órakor. Az ellenfél mindig is egy rivális csapat volt Perkáta számára. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megnyerjük a mérkőzést. A meccseket egyébként felveszem kamerával és utána mindig kielemezzük majd: milyen hibák fordultak elő, és azokat orvosoljuk. Most már nem titok az átigazolásaink..."

Fotó: Erdős Károly

Nagyon kellettek a vérfrissítések, a kapus meg különösen, mivel „tavaly mindig azon mentek el a meccseink" - tette hozzá Erdős Károly. Ezután azzal folytatta:

„Minden vágyam a megye másodosztályba való felkerülés. Tudom, hogy az alázatos munkának mindig megvan az eredménye. Hiszek abban, hogy a perkátai foci újra elnyeri a méltó helyét a futballban. Szeretném, ha minél több ember látogatná meccseinket. Cél, hogy újra népes szurkolótáborunk legyen. Tudom, hogy ehhez bizonyítania kell a perkátai futballnak. De én megígérem, hogy ez a perkátai csapat megküzd minden egyes meccsén a jó eredményekért! Isten engem úgy segéljen! Életemben mindig nyertes típus voltam. És ezt megtanítom a csapatnak is. Csak ismételni tudom magamat, az alázatos munka mindig eredményes volt mindenben!"

Úgy legyen! Hajrá Peru!

Vigh György Cigánváros (Perkáta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!