Olvasó

2014.12.20. 14:31

Tömeg a pusztaszabolcsi járaton

A vasúti közlekedésről, és a vasútállomások állapotáról írt olvasónk.

Tisztelt Fejér Megyei Hírlap!

A Pusztaszabolcs–Székesfehérvár-vasútvonalon szokás szerint még mindig nincs rendszeresen ülőhely. A 6 óra után Pusztaszabolcsról Székesfehérvárra induló 34112. számú járaton rendszeresen nincs ülőhely, az utasok már annak örülhetnek, hogy állóhelyet találnak. A MÁV szokásához híven a kisujját nem képes megmozdítani az utasok érdekében! Az ülőhelyek hiánya leginkább iskolaszezonban áll fenn. A hivatásforgalom ilyenkor rúg a tetőfokára. Nyáron, a téli ünnepek környékén, az őszi és tavaszi szünetekkor viszonylag szolidabb és tűrhetőbb a forgalom a 44-es vasútvonalon. Ám amikor a diákok és a munkások egyszerre kezdik használni a vasútvonalat, akkor jön a katasztrófa!

Továbbá a seregélyesi vasútállomás teljesen romokban. Kész csoda, hogy nem nyilvánították életveszélyesnek az egész területet. Néhol bedeszkáztak néhány ablakot és ajtót, de attól még kész katasztrófa az egész seregélyesi vasútállomás területe. Egyszer mesélték nekem, hogy a seregélyesi vasútállomás felvételi épületének ereszén egeret/patkányt is láttak mászkálni. A MÁV miért nem tesz semmit a seregélyesi vasútállomás normális rendbetételéért? Kész szégyen Seregélyesre és Fejér megyére nézve ez a vasútállomás! És még itt akarnak luxusszállodát létesíteni a jordániaiak, a vasútállomástól néhány száz méterre? Borzalmas! Csak nehogy meglássák az idetévedő külföldiek ezt a förmedvényt. Még a végén rossz hírét fogják kelteni Magyarországnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!