Olvasó

2017.02.15. 08:13

Visítástól vigadásig

2017. február 11-én volt a II. Nemesgörzsönyi Böllérverseny és Fesztivál, amely stílusosan a "Visítástól vigadásig" címmel került lebonyolításra.

Olvasó

Az egész történet a disznók visításával kezdődött és a vigalommal folytatódott az emberek és a résztvevők részéről. Sajnos a disznók nem vigadhattak. De ez szinte törvényszerű így február elején.

Hamisítatlan vidéki gasztronómiai élményt jelentett a résztvevőknek és finomabbnál finomabb étkeket kóstolhattak meg a vendégek. A zsűri elnöke Bede Róbert mesterszakács volt. Még egy pár percig sűrű hóesés is megörvendeztette a résztvevőket igazi disznóöléses hangulatot teremtve ezáltal.

Barátnőimmel szinte egész nap a fesztiválon tartózkodtunk. Színvonalas műsor is volt, ahol pirosra tapsoltuk a tenyerünket az előadott műsorok alkalmával.

Én székesfehérvári lévén még "földimmel" is találkozhattam. Mészáros Elek János csodálatos hangja, emberi barátságos viselkedése még jobban megerősített abban, hogy egy rendkívüli emberről van szó, aki csodálatos hangjával elkápráztatta a nagyérdeműt. Természetesen közös fotó is készült vele, amely kérést kedvesen elfogadta és készségesen mosolygott a kamerába. Igaz, viccesre vettem a kérést, s először azt mondta, hogy ha majd szépen fel lesz öltözve... Mire én: - A művész úr nekem így is tetszik... - válaszra már át is ölelte a vállam.

Feledhetetlen nap volt. Köszönet a szervezőknek, a vendéglátóknak. A művész úrnak meg további sikereket és magánéletében boldogságot kívánok.

Márkus Hilda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!