Otthon

2017.03.20. 19:25

Feketén, fehérrel: üzenj a táblán!

FMH-információ (gg) - Először úgy tűnt, a gyerekszobában olykor nagyon jól jöhet egy szabadon, bűntudat nélkül telefirkálható felület. Aztán kiderült, a táblafesték a lakás más területein is jópofa hatást kelt.

Gombkötő Gina

Korábban már mutattunk be olyan házat, amelyben a legkisebb helyiséget, a parányi wc falát festették le fekete táblafestékkel. Aztán a házavatón kiderült, hogy ez fantasztikus ötletnek bizonyult. A barátok, rokonok a buli ideje alatt gyönyörűen kidekorálták a fekete felületet: színes és fehér krétával rajzoltak rá, jókívánságokat, versidézeteket írtak a falakra. A kézmosó fölé tükröt is rajzoltak... A lakástulajdonos pár el is határozta, hogy egy jó darabig nem nyúl a szívének kedves dekorációhoz.

Felismerve a táblafesték adta előnyöket, és hogy a rajz vagy a felirat bármikor törölhető, és újraírható, a használata egyre inkább elterjedt.

Az előszobában vagy a konyhában üzenőtáblaként használhatjuk a falat, egyedi és aktuális, vagy szezonális dekorációt készíthetünk. A konyhában a heti menüt is erre írhatjuk fel. Akad, aki a nappaliban is használja a táblafestéket: ott egyedi idézeteket vagy trendi dekorációt érdemes használni. A dolgozószobában pedig ötleteinket, terveinket írhatjuk a falra, de akár a munkához szükséges telefonszámokat is oda jegyezhetjük le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!