Ha bővülne a család...

2017. február 21., 09:30 szerző: FMH-információ
komment
FMH-információ - A baba érkezését általában mindenki élete egyik legnagyobb kalandjának tartja, ám a boldog várakozás közepette egy csomó kérdés merül fel. Milyen legyen a babaszoba? Mivel tehetjük könnyebbé az első hónapokat?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A babaszoba központi eleme kétségtelenül a kiságy, ezért érdemes olyan darabot választanunk, ami amellett, hogy szép, még praktikus is. Egy többrészes, variálható bababútor ideális kisebb lakásokba - ha kihúzható fiók is tartozik hozzá, akkor minden kéznél lesz, és a hellyel is spórolhatunk.

A szoba sugározzon megnyugtató légkört Fotó: Shutterstock

Az ágy után az egyik legfontosabb tartozék a bébiőr, ami akkor is "szemmel tartja" szívünk csücskét, amikor mi elbóbiskolunk, vagy épp nem vagyunk a szobában. Ha kamerás változatot választunk, nem csak a pici szuszogását fogjuk hallani a másik helyiségből, hanem minden mozdulatát nyomon követhetjük a képernyőn - az éjjel látó kamerának köszönhetően még éjszaka is!

Egy babaszobában rengeteg apró kiegészítő és tartozék van, így nem csoda, ha pillanatok alatt rendetlenség alakul ki, és pont azt nem találjuk soha, amire épp szükségünk van. Épp ezért a szoba több pontjára is érdemes praktikus rendszerezőket helyeznünk. A jópofa tárolók nem csak rendezetté, de hangulatosabbá is varázsolják a teret.

Hasznosak a rendszerezők Fotó: Shutterstock

A legizgalmasabb dolgok a kiságyon kívül történnek! Az aktív, játszós délutánok már egészen pici korban is fontosak, hiszen a különböző ingerek - színek, hangok, tapintás - mind hozzájárulnak a baba fejlődéséhez. Egy ilyen tetszés szerint alakítható játszószőnyeg mindig új és izgalmas kihívások elé állítja a csöppséget.

Akár kisbabát várunk, akár tökéletes ajándékot keresünk egy kisgyerekes család számára, a komplett babaszobai csomagok mindkét esetben ideális választást nyújtanak. Ezeket a csomagokat mi magunk is összeállíthatjuk: általában egy pamut ágytakarót, pihe-puha lepedőt, baba hálózsákot, fejvédőt, zenélő körforgót érdemes összekészítenünk.

A játszószőnyeg nagyon hasznos Fotó: Double Decker

Garantáltan sikert aratunk vele, hiszen egy efféle csomagban minden együtt van, ami a "rózsás" babaálmokhoz, azaz a csecsemő nyugodt alvásához kell...

FMH-információ

2017. február 21., 09:30 szerző: FMH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...