Otthon

2015.01.26. 17:55

Követi a kicsi növekedését

Manapság a legtöbb családban a gyerekszoba berendezésénél is arra törekednek, hogy inkább kevesebb, de hosszútávon is jól használható bútort szerezzenek be.

Gábor Gina

Az előrelátóbb szülők azért választanak inkább nagyobb szekrényeket, hiszen azok később a kamaszt is jól kiszolgálhatják, legfeljebb a gyerekes, mesefigurás fogantyúkat kell kicserélni. Az is nagyszerű megoldás, ha a gyerekágy átalakítható, bővíthető, így hosszú évekig használhatja csemeténk. Nem véletlenül népszerű a praktikus gyerekbútorairól ismert norvég cég kiságya, amely követi a gyerek növekedését, és a születésétől kezdve tízéves koráig nagyszerű alvóhellyel szolgálhat. A bútor az első 4-5 hónapra bölcső, ezután a gyerekágy könnyedén változtatható át a járókává. (Négy görgő is tartozik hozzá, ennek segítségével jól mozdítható a lakásban.) A kétéves, hároméves gyerek számára nyitott kiságyat alakíthatunk ki, végül kiegészítő oldalelemmel az utolsó fázisban 3-10 éveseknek való junior heverőt varázsolhatunk belőle. Ha pedig a csemeténk végképp kinövi a fekhelyet, két karszékké alakítható a bútor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!