Otthon

2014.08.13. 19:15

Tárolási tippek a fürdőszobába

FMH-információ (gg) Boldog, akinek méretes fürdőszobája van. A régebbi típusú lakásokban ez a legkisebb helyiség, ezért itt adódnak a legnagyobb tárolási gondok.

Gábor Gina

Itt a nyár, a lakásfelújítások, és a nagy rendrakások ideje. Ha belevágunk a fürdőszoba felújításába, gondosan tervezzük meg, hogyan tudnánk a lakás legkisebb helyiségében a tárló felületeket úgy növelni, hogy mindez ne növelje a zsúfoltságot. Ehhez adunk néhány hasznos tippet.

A méretre gyártott szekrények olykor azért lehetnek hasznosak, mert miközben elrejthetnek egy különösen ronda csővezetéket, még tárolóhelyet is nyerünk velük.

A szekrényt hasznos falra szerelni: így a padlót könnyebb tisztítani

A legjobbak a falra helyezett tároló szekrények, mert úgy a padló könnyen tisztán tartható. Inkább keskeny polcokat szereljünk fel, hogy ne vegyenek el nagy helyet a térből. De megfontolandó az üvegpolcok alkalmazása is, mert az áttetsző felületek légiesebbek, és segítenek abban, hogy világosabbnak érezzük a helyiséget. A tükörfelületeknek is térnövelő funkciója van: a tükrös szekrények is hasznosak. A felújítás jó alkalom arra, hogy a falba épített mélyedéseket alakítsunk ki, amelyekben elhelyezhetjük a fürdőszobában használatos holmikat.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!