Perkáta

2016.09.26. 17:55

Az óvodai nevelésről tartottak előadást

Perkáta - Óvodai szakértők, vezetők, helyettesek számára tartottak információs gyűlést a perkátai kastélyban. Kilenc településről érkeztek az érdeklődők.

Horváth Dóra

Szeptember 21-én információs gyűlést tartottak Perkátán a Győry-kastélyban. A rendezvény szervezője Kundakker Ferencné, a KÖSZOE Fejér megyei elnöke, valamint Kovács Tiborné, a KÖSZOE óvodai tagozatának Fejér megyei vezetője voltak. A gyűlést kérésre szervezték, igény merült fel a megvalósítására, és célja az információcsere és egymás szakmai segítése volt. Kilenc település - Adony, Besnyő, Cece, Gárdony, Mezőfalva, Nagyvenyim, Perkáta, Pusztaszabolcs, Sárszentmihály - óvodáinak szakemberei vettek részt a gyűlésen.

Kundakker Ferencné előadást tart a programon részt vevő óvodai szakembereknek, vezetőknek és helyetteseknek Fotó: Horváth Dóra

A program elején Kovács Tiborné tartott beszámolót az Erasmus+ pályázati programról és az eddig megvalósított projektekről, majd átadta a szót Kundakker Ferencnének, aki több témáról is beszélt. Többek között szót ejtett az aktuális óvodai szakmai feladatokról, ismertette a jelenlévőkkel a jogszabályváltozásokat. A gyűlés szünetében a résztvevők megtekinthették a felújított Győry-kastélyt, valamint az ott található két, állandó kiállítást.

 

Címkék#perkáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!