Perkáta

2015.06.23. 15:14

Elköszöntek a nyolcadikosok Perkátán - Az idén három diák vehette át a Hunyadi bajnoka elismerő címet

Perkáta - Két osztálynyi diák köszönt el Perkátán a Hunyadi Mátyás iskolától. A ballagókat és a legjobbakat köszöntötték, ünnepélyes keretek között.

Bogó Anikó

A Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola két nyolcadikos osztálya június 20-án végleg búcsút vett iskolájától, hogy közép szinten, gimnáziumban, szakközépiskolában, vagy szakmunkásképzőben folytassa tanulmányait az ősztől. Az ünnepi beszédeket az énekkar vidám dalai színesítették.

Az idei évben három diák vehette át a Hunyadi bajnoka elismerést, mely kiváló sportoló és tanuló elismerést jelent: Fórizs Sztella, Hethési Kitti és Kovács Attila a díjazott. A Szülői Munkaközösség is jutalomutalványokat adott át Hethési Kittinek és Horváth Szilárdnak.

Valamint a tanév zárásaként jutalomkönyvet vehettek át a kitűnő tanulók, továbbá gyümölcsöt kaptak azok, akik egész évben nem hiányoztak. Szilasy László igazgató ünnepélyesen lezárta a tanévet.

Fórizs Sztella, Kovács Attila és Hethési Kitti az idei díjazott.Fotó: Bogó Anikó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!