Perkáta

2015.11.24. 13:01

Perkátán a párizsi merényletsorozatra emlékeztek

Perkáta/Saint-Maximin - A francia testvértelepülésre látogatott Perkáta Nagyközség Önkormányzatának háromtagú delegációja.

Bogó Anikó

Somogyi Balázs polgármester, Szabó Tamás önkormányzati képviselő és Vátkai Zoltán a Saint-Maximinben lakó gyermekeknek szánt Mikulás ajándékot vitte el, valamint előkészítette a partnertelepülésen január 9-én megrendezendő újévi polgármesteri köszöntő programot.

Somogyi Balázs polgármester és Szabó Tamás képviselő megemlékezett az áldozatokról

A látogatás szervezése után történt a párizsi merényletsorozat. A településvezetők írásos részvétnyilvánítása után most koszorút helyeztek el az áldozatok emlékére a Saint-Maximinben lévő temető I. világháborús emlékművénél, illetve tiszteletüket tették az idén elhunyt Laurent Parent alpolgármester sírjánál.

A delegációt Gisele Hoffmann első alpolgármester és számos önkormányzati képviselő fogadta, majd közösen megtekintették a Kő Háza bányamúzeum legújabb fejlesztéseit és az ott nemrég megnyílt kiállítást.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!