Perkáta

2015.09.04. 14:34

Szüreti felvonulás Perkátán

Perkáta - A szombat reggel megnyíló hadtörténeti kiállítással párhuzamosan délután másik, látványos nagyrendezvény is lesz: szüreti felvonulás, utána koncert és mulatság.

Bogó Anikó

A szervezők és a szüreti menet tagjai egyaránt várják a helyi és környékbeli lovasokat a nagyszabású perkátai szüreti felvonulásra, amelynek gyülekezője szeptember 5-én 12 órakor lesz a kastélykert sportház előtti részén.

A díszes menet 12.30-kor indul el a település utcáin. (A programot Horváth István kisbíró a település utcáin az intézményekben egy egész napon át hirdeti.) A megállókban a felvonulók tánccal énekkel örvendeztetik meg a nézelődőket. Várhatóan 13 órakor a hivatal előtt, 14:15-kor a Patkó Büfénél, 15:45-kor a Bógó boltnál és 16:45-kor a Stüszi vendéglőnél állítja meg a kisbíró a menetet. A lovasok a kastélykertben zárják útjukat, közös vacsorával. Az esti mulatság előtt, 20 órakor kezdődik Bangó Margit Kossuth-díjas művésznő koncertje, aki a sajtóban olvasható balesete ellenére tudja vállalni a perkátai fellépést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!